Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

HR adviseur

FTE:
1,0
Type baan:
Parttime (evt. fulltime)
Bedrijf:
Rollecate B.V.

Rollecate is de toonaangevende gevelbouwer voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Een internationale onderneming met  900 medewerkers, bestaand uit de divisies aluminium, staal, kunststof, composiet, export en onderhoud. Rollecate voorziet in het gehele proces van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage. Mede dankzij onze eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten zijn wij in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.

Rollecate is op zoek naar kandidaten voor de functie van:

HR adviseur

32 uur (28 – 40 uur is bespreekbaar)

Als ervaren HR Adviseur maak je deel uit van een gedreven HR team. Je wordt gekoppeld aan een aantal (lijn)managers en verzorgt voor hen zelfstandig de in-, door- en uitstroomcyclus. Naast het feit dat je voor de leidinggevenden fungeert als sparringpartner, adviseer en ondersteun je hen bij de toepassing van het HR beleid en het bewaken van de uitvoering en voortgang van processen. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Staphorst, maar bezoekt ook frequent de locaties. Wij vinden onze medewerkers heel belangrijk. Daarom sta je op regelmatige basis met hen in contact en ben je voor hen HR-gesprekspartner.

Wat is jouw uitdaging:

Rollecate is volop in ontwikkeling. Enerzijds doordat wij groeien, anderzijds vanwege een professionaliseringsslag van de interne organisatie. Hierin speelt HR een belangrijke rol. Er staan voor de komende jaren veel projecten op de agenda waar jij een belangrijke bijdrage aan gaat leveren. Hierbij kun je denken aan thema’s als W&S, duurzame inzetbaarheid, leiderschapsontwikkeling, verzuimbegeleiding etc.

Wat zijn jouw kwaliteiten:

Jij bent een proactieve en ondernemende HR-professional. Je vindt het leuk om te schakelen tussen de tactische en operationele aspecten van deze functie. Je beschikt over een ‘can do’-mentaliteit. Anderen vinden jou een zelfstandige en sterke persoonlijkheid die sensitief genoeg is om draagvlak te creëren voor eigen ideeën en die van de afdeling HR.

Je bent in staat om diverse belangen te kunnen overzien, stelt je hierin verbindend op en je weet plannen om te zetten in acties zodat we gezamenlijk verder professionaliseren.

We vragen van jou:

• Een afgeronde HBO-opleiding op gebied van Human Resource Management
• Minimaal dan 5 jaar ervaring als HR-adviseur / HR-businesspartner, bij voorkeur in een productieomgeving
• Kennis van (actuele) wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, verzuim- en arbeidsvoorwaarden

We bieden jou:

• Een zelfstandige functie (vaste formatieplaats) met veel verantwoordelijkheid, waarin je iedere dag voor andere uitdagingen staat
• Veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische organisatie met een open en informele organisatiecultuur
• Ondersteuning bij jouw ontwikkeling, zodat jij kunt bijdragen aan het ondernemerschap van onze organisatie.

Wil je solliciteren of meer weten?

Een sollicitatiebrief is niet nodig. Stuur je CV naar sollicitatie@rollecate.nl en geef in de begeleidende email antwoord op de twee  vragen: waarom spreekt de functie je aan en waarom ben je geschikt voor deze baan.

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Anja Stappenbelt (HR Manager), via 06 - 2576 2082.

De vacature sluit op woensdag 13 maart 2019. Een assessment kan onderdeel uit maken van de sollicitatieprocedure.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
mrt 15, 2019
12:16:52
Rollecate groep investeert in de toekomst! Stagiaires en afstudeerders volgen een speciaal programma om zich verder…