+31 522 467 000
Theatercomplex

Theatercomplex

Nieuwegein

информация

Het Theatercomplex te Nieuwegein ligt aan het Stadsplein en is ontworpen door Rijksbouwmeester Frits van Dongen van de Architekten Cie uit Amsterdam. Het gebouw is een van de ‘mijlpalen’ in de ontwikkeling van het nieuwe stadscentrum. Het theater wordt door de architect omschreven als een “avondgebouw”, het gebouw zal voornamelijk in de avond zijn functie vervullen. Omdat het gebouw voornamelijk een avondfunctie zal vervullen is het gevelontwerp voorzien van een inwendige LED verlichting. Deze LED verlichting doet de gevelpanelen in verschillende kleuren oplichten.

Rollecate heeft voor het project Theater te Nieuwegein de aluminium vliesgevels binnen en buiten plus de aluminium beplating geleverd. FlexGlass, onderdeel van de Rollecate Groep, is verantwoordelijk voor de engineering van de glaspanelen met Bamboeprint. Vormgeving en de eis dat de print doorloopt op de verschillende glaspanelen zijn essentieel voor het totale gebouwaanzicht. FlexGlass heeft het juiste procedé voor dit specifieke product uitgedacht.

Bijzonderheden

  • Glazen gevel voorzien van zeefdrukpatroon
  • RGB LED-verlichting in transparante en gesloten gevelvlakken
  • FlexGlass, onderdeel van de Rollecate Groep, is verantwoordelijk voor de engineering van de glaspanelen met bamboeprint.

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverGemeente Nieuwegein
ArchitectArchitecten Cie te Amsterdam
AannemerStrabag / Zublin
TypeUtiliteitsbouw aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
апр. 18, 2019
11:35:48
In verband met de paasdagen zijn wij gesloten van 19 april t/m 22 april 2019. Voor acute servicemeldingen zijn wij…