+31 522 467 000
Проекты

Haal meer rendement uit uw vastgoed

Жилищно-строительных кооперативов

Duurzame ambities gekoppeld aan wonen, werken, leven en groeien. Als woningbouwcorporatie of Vve fungeert u als maatschappelijke speler met  eigen doelstellingen en ambities. Wij kunnen onszelf goed verplaatsen in uw situatie en denken graag mee in duurzame oplossingen. Lagere exploitatiekosten en een lagere investering zijn onze uitgangspunten om een beter resultaat te behalen uit uw huidige en toekomstige vastgoed.

Assortiment en aanpak

Wij produceren duurzame gevels en geveldelen van aluminium, staal, kunststof, glas en composiet. In alle woningbouwprojecten, zowel niewbouw als renovatie of onderhoud, staan de opdrachtgever en bewoners centraal. Ons dienstenpakket bestaat uit meer dan alleen kozijnproductie- en montage. Reeds in de ramingfase van een project kunnen wij u terzijde staan bij de planontwikkeling, detaillering en budgettering. Bij renovatieprojecten bieden wij extra ondersteuning op het gebied van maatvoering en bewonersvoorlichting. Een project wordt altijd ondergebracht bij een eigen projectteam en vormt daarmee gedurende het hele project een vast aanspreekpunt.

Duurzaamheid

Wij hechten waarde aan de natuur en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons duurzaamheidsbeleid komt onder meer tot uitdrukking in het gebruik van duurzame materialen en productiemethodes. Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om ons proces te verduurzamen. Doordat wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring, kunnen wij u goed adviseren hoe u uw projecten kan verduurzamen.

De Reigers te Rotterdam
De Reigers te Rotterdam

Binnen de Rollecate Groep beschikken wij over een speciale adviesdivisie welke is gespecialiseerd in het upgraden en revitaliseren van bestaande gebouwen. Middels een nulmeting brengen wij de huidige gevel in kaart. Op basis van deze nulmeting kunnen wij samen met u een plan van aanpak maken om uw vastgoed te verduurzamen en de economische levensduur te verlengen.

Service & Onderhoud

Via GevelBeheer-Nederland blijven wij ook na de oplevering betrokken bij een project. Een compleet traject dat wordt afgesloten met een goede aftersales begeleiding op basis van deskundig advies.

Rollecate op Twitter

Volg ons
июня 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…