+31 522 467 000

Застройщиков

Financiering is moeilijk en de wereld is veranderd. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij graag met u mee over de manieren waarop projecten aantrekkelijk ontwikkeld kunnen worden. Kiest u voor nieuwbouw of renovatie? Op welke manieren kunnen exploitatiekosten verminderd worden? Wij adviseren u graag over deze, maar ook andere vragen waar u mee zit. Onze service, onderhoud en advies divisie kan u uitstekend adviseren over het revitaliseren en upgraden van huidige gebouwen.

Ons aanbod is uniek op de Nederlandse gevelmarkt. Onze aluminium, staal, kunststof, glas, composiet  en onderhoud divisie bieden met hun brede kennis en ruime ervaring oplossingen voor hoog- en laagbouw, woning- en utiliteitsbouw op het gebied van nieuwbouw en renovatie.

Efficiënte realisatie door advisering

Advisering in diverse stadia en extra aandacht voor ontwikkeling, veiligheid, logistiek, aanlevering en montage maakt een efficiënte realisatie mogelijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van gedegen advies voorzien met betrekking tot de gewenste gevelinvulling.

Wij geven maximale zekerheid en staan voor preventief adviseren voor elke geveltoepassing. Advies op maat vertaalt zich in persoonlijk en betrokken begeleiding door vakbekwame projectleiders in ontwikkeling, materiaalkeuze, akoestiek, bouwfysica, veiligheid, brandwerendheid en bestek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van op maat gemaakt onderhoudscontracten. Engineering, productie, montage,  maar ook onderhoud en nazorg worden geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Service & Onderhoud

Na oplevering verdwijnen wij niet uit beeld. Wij beschikken over een eigen serviceorganisatie, GevelBeheer-Nederland, specialist op het gebied van service, reparatie, kwaliteit, advies en onderhoud.

Service & Onderhoud
Service & Onderhoud

Rollecate op Twitter

Volg ons
июня 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…