+31 522 467 000

Inspiratie door innovatie

Архитектурных компаний

Advisering

Wij bouwen op bijna 60 jaar ervaring in gevels en geveldelen en beschikken over een aluminium, staal, kunststof, composiet en glasdivisie. Onze specialisten kunnen u, van alle genoemde materialen, van gedegen advies voorzien. In de engineeringsfase kunnen wij met u meedenken over de te gebruiken materialen en hoe deze het beste toegepast kunnen worden, uiteraard in lijn met de gewenste esthetische eigenschappen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerkoplossingen en denken wij graag mee hoe uw ideeën het beste gerealiseerd kunnen worden.

Mirai House te Leiden (BREEAM - very good)
Mirai House te Leiden (BREEAM - very good)

Kwaliteit

Het leveren van een technisch kwaliteitsproduct dat aan alle geldende keurmerken en certificaten voldoet is voor de klant niet meer dan vanzelfsprekend. Om die hoge kwaliteit te kunnen bieden blijven wij investeren en innoveren. Voor elke vraag bedenken wij een passend antwoord zodat de gevel aan uw wensen voldoet.

Met onze eigen testfaciliteiten kunnen wij nieuwe ontwikkelingen testen op waterdichtheid, luchtdichtheid, sterkte en doorbuiging. Onze producten doorlopen een kwaliteitscontrole en voldoen aan de geldende normen vanuit de brancheorganisatie VMRG.

Noviteiten

Om toonaangevend te blijven zijn wij continu op zoek naar innovaties op zowel productniveau als op organisatieniveau. De noviteiten die voor u interessant kunnen zijn:

-    Composiet
-    Klimaatgevels
-    LED Gevels
-    Domotica
-    BREEAM
-    Revitalisering en upgraden van bestaande gebouwen

Rabobank, Hardenberg
Rabobank, Hardenberg

Rollecate op Twitter

Volg ons
июня 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…