+31 522 467 000
Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Wij ontwikkelen, produceren en monteren gevels en geveldelen van aluminium, staal, kunststof, composiet en glas. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen! Materialen 

Подрядчиков

Onze missie is om onze toonaangevende positie op de Nederlandse gevelmarkt op gezonde wijze te versterken. Dit willen wij bereiken door ons te focussen op vier kernpunten; assortiment, projectorganisatie, betrouwbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan de hand van deze vier kernpunten maken wij inzichtelijk welke toegevoegde waarde wij voor u kunnen leveren.

Assortiment

Wij kunnen gevels en geveldelen in alle mogelijke vormen leveren. Binnen de Rollecate Groep beschikken wij over een aluminium, staal, kunststof, glas en composiet divisies en wij kunnen u op alle gebieden ondersteunen. Daarnaast realiseren wij desgewenst projecten van advies en ontwerp tot en met service en onderhoud.

La Defense te Almere
La Defense te Almere

Projectorganisatie

Onze projectorganisaties zijn onder te verdelen in verkoop en uitvoering. Hieronder wordt in het kort uiteengezet hoe wij de projecten organiseren.

Verkoop
Alle aanvragen worden bij binnenkomst door verkoop binnendienst gecontroleerd, gedateerd en gecodeerd. Na beoordeling van de aanvraag wordt de desbetreffende accountmanager betrokken bij het werk en vormt hierbij een projectteam met behulp van het projectbureau en de afdeling calculatie. In het verkooptraject is de commercieel directeur verantwoordelijk tot en met de contractvorming.

Indien een project door de klant in uitvoering wordt gegeven blijft de afdeling verkoop verantwoordelijk voor het werk tot de definitieve vastlegging van de systemen verkregen is. Hierna wordt intern de verantwoording overgedragen aan de betreffende project manager.

Uitvoering
Onder leiding van de projectmanager wordt het project gerealiseerd. Deze is projectmatig verantwoordelijk voor de engineering, fabricage en montage, dus tot aan de oplevering.
De projectmanager draagt verantwoording af aan de directeur projecten die de algehele eindverantwoording heeft.

Betrouwbaarheid

Wij kennen een lange historie van hard werken en betrouwbaar zaken doen. De continuïteit  wordt streng bewaakt door kansen te maken van mogelijke bedreigingen en slagvaardig te beslissen.

Medewerker Rollecate Groep
Medewerker Rollecate Groep

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Net als u hechten wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben de kennis in huis om u te adviseren hoe u uw projecten kan verduurzamen. Ons maatschappelijk verantwoord ondernemen komt onder meer tot uitdrukking in het gebruik van duurzame materialen en productiemethodes. Daarnaast investeren wij in de ontwikkeling van de individuele medewerker door het Rollecate Opleidingscentrum en de Rollecate Academie.

Rollecate op Twitter

Volg ons
июня 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…