+31 522 467 000

Целевые группы

Door onze veelzijdigheid in producten, materialen en diensten bedienen wij veel doelgroepen. Elk van deze doelgroepen heeft eigen behoeftes en daar zijn wij ons terdege van bewust. Om goed op de verschillende behoeftes in te spelen hebben wij onze informatie per doelgroep afgestemd. Op deze manier kunnen wij nog beter inzichtelijk maken wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Подрядчиков

  Подрядчиков

  Als professional in de aannemerij bent u altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding en naar een partner die net dat stapje extra doet. Wij als gevelbouwer willen graag dat stapje extra voor u doen.

  Lees verder
 • Архитектурных компаний

  Архитектурных компаний

  In de huidige markt heeft u behoefte aan een partner die uit zichzelf met oplossingen en innovaties komt. Wij denken met u mee over problemen en mogelijke oplossingen. Wij kunnen, omdat wij alles in huis hebben, u van neutraal advies voorzien.

  Lees verder
 • Застройщиков

  Застройщиков

  Financiering is moeilijk en de wereld is veranderd. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij graag met u mee over de manieren waarop projecten aantrekkelijk ontwikkeld kunnen worden.

  Lees verder
 • Жилищно-строительных кооперативов

  Жилищно-строительных кооперативов

  Duurzame ambities gekoppeld aan wonen, werken, leven en groeien. Als woningbouwcorporatie of VvE fungeert u als maatschappelijke speler met eigen doelstellingen en ambities. Wij denken graag met u mee over duurzame oplossingen.

  Lees verder
 • Управляющих техническим состоянием строений

  Управляющих техническим состоянием строений

  Heeft u in kaart wat het rendement is van uw huidige vastgoed? En bent u benieuwd hoe u dat rendement kan verhogen? De service, advies en onderhoudsdivisie van de Rollecate Groep kan dit inzichtelijk maken en de waarde van uw vastgoed verhogen.

  Lees verder
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
июня 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…