Missie / Do Wells

Missie / Do Wells

Onze Missie:

Wij willen onze onderscheidende positie op de gevelmarkt op gezonde wijze versterken en de meest gewilde partner zijn vanaf het advies tot en met het onderhoud van metalen en kunststof gevels. Een organisatie waarin de klant centraal staat en de medewerker ruimte krijgt voor ontplooiing. De samenwerking met de Rollecate Groep zal voor u een plezierige ervaring zijn.

Wij willen ons blijvend onderscheiden op de volgende Do Wells:

Rollecate Groep is het aanspreekpunt voor gevels!

U kunt als architect, aannemer, gebouwbeheerder, investeerder, ontwikkelaar en als eindgebruiker uitstekend bij ons terecht voor metalen en kunststof gevels, toebehoren, projectmanagement en service & onderhoud voor de utiliteitsbouw, woningbouw, nieuwbouw, revitalisatie en renovatie.

Rollecate Groep is maximale aandacht voor de klant!

U krijgt van ons maximale aandacht door een snelle response op alle vragen en verzoeken en dit doen wij in één keer goed en volledig. Bij ons is afspraak = afspraak en wij hebben een open oor voor al uw vragen en opmerkingen.

Rollecate Groep is innovatief!

U ontvangt van ons innovatieve producten en projectoplossingen. Wij hebben innovatieve processen en gaan innovatief met onze middelen om.

Rollecate Groep is excellent projectmanagement!

U ontvangt van ons meesterschap in iedere fase van het bouwproces. Meesterschap dat is gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring en de daarbij opgebouwde en aanwezige kennis en kunde bij onze medewerkers van de materialen, merken, profielsystemen, leveranciers, bouwsystemen en -processen.

Rollecate Groep is excellente service!

Wij bieden u excellente service door altijd bereikbaar te zijn, alles in één keer goed te doen en snel ter plaatse te zijn.

Rollecate Groep is plezier!

De samenwerking met de Rollecate Groep zal voor u een plezierige ervaring zijn.