Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
K-vision

K-Vision Trend

Trend, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, is een verdiepte profilering met schuine dagkanten voor perfecte waterafvoer. De gladde sponning is eenvoudig te reinigen. Trendkozijnen zijn te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. De grote versterkingskamer zorgt voor stabiele ramen en deuren.

Verdiept of terugliggend is geen bijzondere eigenschap meer. Uniek is echter de mogelijkheid de naar buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. "Opdekdeuren" zijn dus verleden tijd.

De kozijnen hebben een meerkamer principe en met een berekende isolatiewaarde van U= 1,5 leveren ze een gunstige bijdrage aan de EPC. Daarnaast voldoen ze aan de gestelde eisen voor weerstandsklasse 2.

Naast de traditioneel gelaste 45 graden hoek, zijn Trendkozijnen ook leverbaar met een recht verstek verbinding (RV), waarbij de tussenstijlen en –kalven worden gecontramald.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…