Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Over Kumij

Kumij is een onderdeel van de Rollecate Groep en staat bekend als een toonaangevende producent van kunststof kozijnen. Kumij levert en (desgewenst) monteert haar kozijnen in heel Nederland.

In onze organisatie waarin de klant centraal staat, richten wij ons op het complete marktsegment. Hoog-  en laagbouw, renovatie en nieuwbouw, woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen we voor woningcorporaties, aannemers, architecten en verenigingen van eigenaren. De hoogwaardige kunststof kozijnen worden toegepast in renovatie en nieuwbouwprojecten. Kumij ontzorgt het gehele proces van advisering tot nazorg.

De projectmatige aanpak en een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor efficiënte samenwerking. Denk daarbij aan profilering, detaillering en bouwkundige aansluiting, maar ook aan bouwcoördinatie, bewonersvoorlichting en oplevering.

Het Kumij kunststof kozijn is een volwassen product. De kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Profine en voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. De grote variatie in profilering en kleur maakt het mogelijk efficiency te combineren met esthetiek.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…