Nazorg & Service

Nazorg & Service

De Rollecate Groep blijft betrokken na de oplevering van een project. Een compleet traject dat wordt afgesloten met een goede aftersales begeleiding op basis van deskundig advies. De Rollecate Groep heeft met GevelBeheer Nederland een onafhankelijk en betrouwbare partner, die opereert op basis van ruime kennis en jarenlange ervaring in gevels en geveldelen in zowel de utiliteits- als de woningbouw. 

GevelBeheer Nederland

GevelBeheer Nederland is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. Met diverse vestigingen in Nederland (Staphorst, Leeuwarden, Groningen, Emmeloord, Dordrecht, Heerlen en Wormer) en meer dan 90 specialisten bieden zij deskundigheid en klantgerichtheid dat is gebaseerd op ervaring en de daarbij opgebouwde en aanwezige kennis en kunde.

 

Breukruit vervangen op Oosterdokseiland te Amsterdam
Breukruit vervangen op Oosterdokseiland te Amsterdam

GevelAdvies

Naast service en onderhoud kan ingenieursbureau GevelAdvies u, ongeacht het materiaal en probleem, van gedegen onderzoek en advies voorzien. Ingenieursbureau GevelAdvies is gespecialiseerd in alle soorten gevels en haar diensten zijn onder te verdelen in vier kernpunten:

  1. Consultancy (ontwerp- en bestekbeoordeling, engineering, aankoopkeuring, MJOB)
  2. Onderzoek (Nulmeting; inventarisatie; inspectie, NEN 2767, achterstallig onderhoud)
  3. Testen (thermografisch- en lekkage onderzoek, wind- en waterdichtsheidstesten)
  4. advies (TCO, LCA, domotica, technisch en esthetisch onderhoud, EPA, herstelvoorstel)


Van probleem naar oorzaak. Van advies naar realisatie.

Ingenieursbureau Geveladvies levert duurzaam inzicht.