Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Goede aftersales op basis van deskundig advies

Nazorg & Service

De Rollecate Groep blijft betrokken na de oplevering van een project. Een compleet traject dat wordt afgesloten met een goede aftersales begeleiding op basis van deskundig advies. GevelBeheer-Nederland opereert op basis van ruime kennis en jarenlange ervaring in gevels en geveldelen in zowel de utiliteits- als de woningbouw. 

GevelBeheer-Nederland

GevelBeheer-Nederland is de service, advies en onderhoud divisie van de Rollecate Groep. Een landelijke opererende onderneming met de beschikking over 70 specialisten. Met haar hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Dordrecht, Hoensbroek, Wormer en Augustinusga wordt er snel en adequaat gereageerd in heel Nederland.

GevelBeheer-Nederland werkt niet alleen voor de professionele utiliteits- en woningbouw, ook  particulieren kunnen uitstekend bij GevelBeheer-Nederland terecht.

Ruit vervangen op Oosterdokseiland te Amsterdam
Ruit vervangen op Oosterdokseiland te Amsterdam

GevelAdvies

Naast service, reparatie en onderhoud kan GevelAdvies u, ongeacht het materiaal en probleem, van gedegen advies voorzien. GevelAdvies is gespecialiseerd in alle soorten gevels en haar diensten zijn onder te verdelen in vijf kernpunten:

  1. Nulmeting; inventarisatie
  2. Duurzaamheidsadvies
  3. Domotica
  4. Onderhoudsadvies
  5. Kwaliteitsadvies
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…