Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Al meer dan 40 jaar ervaring in kunststof

Kunststof

Wij ontwikkelen en produceren al sinds 1955 kunststof gevelelementen en kunnen dus bouwen op een rijke kunststoftraditie voor ramen en deuren. Wij zijn marktleider op het gebied van kunststof gevels.

Kunststof profielen

Wij verwerken profielen uit de K-Vision serie. Deze profiellijn werd in 2005 geïntroduceerd en voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. De K-Vision lijn is opgebouwd in diverse profielseries: Trend, Cube, Step, Classic en City. De grote variatie in profilering en kleur maakt het mogelijk efficiency te combineren met esthetica. De K-Vision profielen kunnen worden voorzien van een Renolit cachering (nerfstructuur) in RAL- en houtkleuren en gladde folies of van een gecoëxtrudeerde PMMA (acrylaat) toplaag. In aanvulling op K-vision levert Kumij ook het Cube en AS-System.

Zuidlarenstraat te Den Haag
Zuidlarenstraat te Den Haag

Duurzaamheid van kunststof

Kunststof biedt voordelen door de veelzijdigheid van toepassingen die aan specifiek technische eisen moeten voldoen. Kunststof kozijnen hebben relatief lage productiekosten door een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot tijdens het productieproces. Het product is bestand tegen chemicaliën, water en invloeden van buitenaf en is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. Eenmaal geïnstalleerd zorgen onze kunststof eindproducten voor uitstekende thermische en elektrische isolatie-eigenschappen. Wat niet vergeten moet worden is het relatief geringe gewicht wat bijvoorbeeld zorgt voor een lager brandstofverbruik tijdens transport.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…