Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

De lichtgewicht krachtpatser onder de bouwmaterialen

Composiet

De gevel geeft een bouwwerk gezicht. Beproefd zijn gevelconstructies van aluminium, kunststof, staal en glas. Maar de technieken in de gevelbouw blijven zich ontwikkelen. Nieuw en veelbelovend zijn gevelconstructies van composiet.

Duurzaamheid en composiet

Het lichtgewicht composiet kan worden verwerkt tot complexe dubbelgekromde vormen of strakke lijnen. Het verlegt daarmee de creatieve grenzen bij het ontwerpen van gebouwen, interieurs en objecten.  Composiet is duurzaam en kent vele voordelen.

Composiet is een materiaal dat maximale kleur en vorm vrijheid kent. Daarnaast is composiet in grote afmetingen realiseerbaar en modulair toepasbaar binnen de materialen aluminium, kunststof, composiet en glas. Dit materiaal kent geïsoleerde en ongeïsoleerde toepassingen met dragende en niet dragende gevelmogelijkheden. Het gebruik van composiet zorgt voor naadloze gevelelementen. Composiet is een duurzaam materiaal. Het is sterk, licht, optimaal recyclebaar en onderhoudsarm. Met composiet als materiaal voor de gevel wordt gekozen voor een hoogwaardige en duurzame gevelinvulling.

Composiet verlegt de creatieve grenzen bij het ontwerpen van gebouwen 

 
Laboratorium voor Infectieziekten te Groningen
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…