Kwaliteit

Het leveren van een technisch perfect kwaliteitsproduct dat aan alle geldende keurmerken en certificaten voldoet is voor de klant niet meer dan vanzelfsprekend. Om die hoge kwaliteit te kunnen bieden doorlopen al onze divisies continu een proces van innovatie, investering en kwaliteitscontrole.

Zaagstraat, productie Groningen
Zaagstraat, productie Groningen

Keurmerken & certificeringen

Onze producten voldoen aan de keurmerken en normen van brancheorganisatie VMRG en Rollecate Groep neemt actief deel in de technische commissies. Onze gehele organisatie is ISO 9001 gecertificeerd en uiteraard voldoen onze montageploegen aan de VCA certificering.  Ook hebben wij binnen onze groep het VMRG-keurmerk en ISO 14001 certificering.

Research & Development

Het doel van onze Research & Development afdeling is het bieden van een maatwerkoplossing voor elk project of elk afzonderlijke gevel.  Voor elke vraag bedenken wij een passend antwoord zodat de gevel voldoet aan de wensen en eisen van de gebruiker, architect en opdrachtgever.

Met onze ultramoderne testfaciliteiten zijn wij in staat om eigen ontwikkelingen te testen op waterdichtheid, luchtdichtheid, sterkte en doorbuiging. Tevens kunnen we met onze mobiele test unit een diversiteit aan proeven en testen op locatie uitvoeren.
 

Kwaliteit van de medewerkers

Om de kwaliteit van de medewerkers te waarborgen hebben wij oog voor de individuele ontwikkeling van de medewerkers binnen de Rollecate Groep. Voor alle functies zijn er mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Het Rollecate Talentprogramma is bijvoorbeeld opgestart voor high potentials met het doel de managers van morgen te trainen en op te leiden. Onze medewerkers zijn het meest waardevol en maken het verschil in het werkveld. Daarom willen wij de juiste mensen werven, boeien, binden en ontwikkelen. Hierdoor groeit onze deskundigheid en klantvriendelijkheid voor onze klanten.