Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Junior calculator

FTE:
1,0
Type baan:
Full time
Bedrijf:
Kumij B.V.

Kumij B.V. is een toonaangevende, marktgeoriënteerde producent van kunststof kozijnen op de Nederlandse markt, gevestigd in de stad Groningen. Haar hoogwaardige kozijnen worden in toenemende mate toegepast in renovatie- en nieuwbouwprojecten. De organisatie telt circa 125 medewerkers die werkzaam zijn in een hechte sfeer van collegialiteit en enthousiasme.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van

 Junior Calculator

Wat ga jij doen?

In deze functie van Junior Calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes. Je maakt zelf ramingen en kostprijsberekeningen ten behoeve van de offertes en je toetst de aanvragen op de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast ontwerp en teken je kozijnen in een hiervoor beschikbaar softwareprogramma. Je bent commercieel ondersteunend aan de buitendienst en valt hiërarchisch onder het Hoofd Calculatie.

De functie van Junior Calculator zien wij als een doorgroeifunctie en biedt daarom veel perspectief voor de toekomst.

Wat vragen wij?

Wij vragen van jou dat je een relevante HBO opleiding hebt gevolgd en afgerond. Je beheerst de Nederlandse taal goed zowel mondeling als schriftelijk en je beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Je hebt bouwkundig inzicht en je bent in staat om bouwtekeningen te lezen. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig.

Wie ben jij?

Jij hebt net jouw HBO opleiding afgerond en je bent op zoek naar je eerste ‘echte’ baan. Je zoekt een functie waarbij je met de nodige begeleiding een volwaardig calculator kan worden. Je bent ambitieus en creatief en je zorgt voor een frisse wind in de organisatie. Een flexibele instelling, zelfstandig, leergierig en de ambitie om door te groeien zijn termen die op jou van toepassing zijn.

Wat kun je verwachten?

• Een boeiende functie binnen een succesvolle, gerenommeerde onderneming;
• Een bedrijfscultuur die kan worden omschreven als actiegericht, informeel en met korte beslissingslijnen waarbij teamgeest en prestatie hoog in het vaandel staan;
• Arbeidsvoorwaarden conform CAO voor de Kunststof- en Rubberindustrie.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Vegter, Hoofd Calculatie, via telefoonnummer 050 853 2054 of kijk op www.rollecate.nl.
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan door een mail te sturen naar sollicitatie@rollecate.nl.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jan 18, 2019
11:24:20
De gevel wordt vervangen door een nieuwe die er &;exact&; hetzelfde uitziet. Alleen is deze slanker gedetailleerd en…