Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Facilitair Inkoper

FTE:
1,0
Type baan:
Fulltime
Bedrijf:
Rollecate groep

Rollecate is de toonaangevende gevelbouwer voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Waar het in 1954 allemaal begon met het produceren van stalen ramen en deuren, zijn we doorgegroeid tot de Rollecate Groep. Een internationale onderneming met 900 medewerkers en divisies aluminium, staal, kunststof, composiet, export en onderhoud. Rollecate voorziet het gehele proces van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage. Mede dankzij onze eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten zijn wij in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren. Zie ook www.rollecate.nl.

Rollecate is op zoek naar kandidaten de fulltime functie van:

Facilitair Inkoper

Wat ga je doen?

Als Facilitair Inkoper ben je verantwoordelijk voor het organiseren, bewaken en realiseren van de inkoop van facilitaire activiteiten en diensten van de Rollecate groep. Je gaat het facilitaire management optimaliseren en borgen en creëert draagvlak voor nieuwe ontwikkelingen. Door strategisch mee te denken ga je een bijdrage leveren aan het vergroten van de zichtbaarheid van de aanwezige facilitaire activiteiten en diensten.

Je onderhoudt interne en externe contacten, voert inkooptrajecten uit en sluit dienstverleningsovereenkomsten met leveranciers in afstemming met de hoofd Inkoop Metaal. Je ondersteunt alle medewerkers inzake de facilitaire zaken (hard en soft services).

Wat vragen wij?

• Afgeronde hbo-opleiding richting Facility Management, aangevuld met minimaal NEVI MIL en/of NEVI 1 afgerond of gelijkwaardig door werkervaring;
• Twee tot drie jaar relevante ervaring als inkoper op het gebied van facilitaire activiteiten en diensten is een must;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Effectief kunnen communiceren met verschillende organisatielagen;
• Empathisch vermogen en actief kunnen luisteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Facilitair Inkoper sta je stevig in je schoenen, kun je goed zelfstandig werken, ben je creatief en vernieuwend. Daarnaast zijn de eigenschappen plannen en organiseren en kostenbewustzijn jou op het lijf geschreven. Tenslotte kun je snel schakelen en ben je op je best in een omgeving met een hoge dynamiek.

Wat bieden wij?

• Een boeiende, afwisselende functie binnen een gerenommeerde onderneming;
• Een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de afdeling Inkoop;
• Een bedrijfscultuur die kan worden omschreven als actiegericht, informeel en waarbij teamgeest en prestatie hoog in het vaandel staan;
• Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro waaronder 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Meer weten of gelijk solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Schepers (Hoofd Inkoop Metaal), 0522-467220. Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via sollicitatie@rollecate.nl.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
mrt 22, 2019
15:05:40
U mag nog een keer stemmen deze week! Pontsteiger is namelijk in de race voor de titel &;BNA Beste Gebouw van het ja…