Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Kleursystemen

De door Kumij geleverde kunststof profielen zijn verkrijgbaar in crèmewit of wit en worden, indien gewenst, uitgevoerd met een Renolit cachering of een gecoëxtrudeerde PMMA (acrylaat) toplaag. Beide kleursystemen zijn KOMO-gecertificeerd en hebben als voordeel dat ze uitstekend uv-bestendig en kleurecht zijn, schilderen is dus niet nodig. Verder is er minder opwarming van het profiel door de warmte reflecterende eigenschappen, dit komt het functioneren van het raam en/of deur ten goede. Kumij geeft 10 jaar kleurgarantie, ook op donkere kleuren.

Renolitcachering:

Middels een UV-bestendige structuurfolie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u jaarlijks moet schilderen. Deze toplaag wordt inmiddels op diverse bouwproducten toegepast, waardoor een uniform karakter kan worden verkregen voor het gehele project. Denk hierbij naast kozijnen ook aan gevelbekleding, voordeurpanelen en gootbekleding.

De overige voordelen zijn:
- Groot kleurenspectrum, hout- en metallickleuren, maar ook gladde of matte folie is mogelijk.
- Uniform met andere bouwproducten die zijn voorzien van dezelfde structuurfolie.
- Toepasbaar voor K-Vision Trend, Cube, Classic, City en Step.

Acrylaat/PMMA toplaag:

Middels een UV-bestendige, dikke, acryllaag, wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. De gekleurde acrylaat toplaag wordt middels het coëxtrusie proces homogeen met het basis profiel verbonden. Deze kleurlaag geeft het kozijn een fraai strak uiterlijk zonder dat u jaarlijks moet schilderen. Door de gladde, keiharde toplaag worden de kozijnen minder snel vuil, hecht het vuil minder en is schoonmaken dus eenvoudig.

De overige voordelen zijn:
- Dikke krasbestendige laag.
- Toepasbaar voor K-Vision Trend en Classic. (Voor Cube, City en Step zijn alleen de draaidelen in pmma verkrijgbaar.)

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
apr 21, 2017
10:22:21
Nieuw export project in opdracht: Student Accommodation Point Campus, Dublin Voor meer informatie: