Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Kleursystemen

De door Kumij geleverde kunststof profielen zijn verkrijgbaar in crèmewit of wit en worden, indien gewenst, uitgevoerd met een Renolit cachering of een gecoëxtrudeerde PMMA (acrylaat) toplaag. Beide kleursystemen zijn KOMO-gecertificeerd en hebben als voordeel dat ze uitstekend uv-bestendig en kleurecht zijn, schilderen is dus niet nodig. Verder is er minder opwarming van het profiel door de warmte reflecterende eigenschappen, dit komt het functioneren van het raam en/of deur ten goede. Kumij geeft 10 jaar kleurgarantie, ook op donkere kleuren.

Renolitcachering:

Middels een UV-bestendige structuurfolie wordt het profiel van een kleurlaag voorzien. Deze kleurlaag geeft het kozijn een natuurlijk uiterlijk zonder dat u jaarlijks moet schilderen. Deze toplaag wordt inmiddels op diverse bouwproducten toegepast, waardoor een uniform karakter kan worden verkregen voor het gehele project. Denk hierbij naast kozijnen ook aan gevelbekleding, voordeurpanelen en gootbekleding.

De overige voordelen zijn:
- Groot kleurenspectrum, hout- en metallickleuren, maar ook gladde of matte folie is mogelijk.
- Uniform met andere bouwproducten die zijn voorzien van dezelfde structuurfolie.
- Toepasbaar voor K-Vision Trend, Cube, Classic, en City.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
apr 13, 2018
14:14:57
Kent u Multiwindow al? Het eerste raam waarbij binnen- en buitenzonwering en ventilatie in het kozijn geïntegreerd…