Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Deursystemen

Een essentieel onderdeel van elk gebouw is de entree. In kunststof of hout, de mogelijkheden zijn legio. Voor elke toepassing en voor elk budget is een passende deur verkrijgbaar.

Kunststof deuren zijn er in vele uitvoeringen. Variatie in stijlen, kalven, stapeldorpels en paneelvullingen, geven een gebouw een eigen karakter.

Relatief nieuw is de combinatie van een paneel op een kunststof kader, de zogenaamde vleugeloverdekkende deur. Hierbij worden de voordelen van kunststof gecombineerd met de warme uitstraling van hout. Naast de Egtiss deuren van Profine, brengt Kumij ook de, samen ontwikkelde, Grandoor deuren van Panelen Holland op de markt. Deze deuren zijn onderhoudsarm, strak vormgegeven, betaalbaar, veilig en van hoge kwaliteit. Naast de buitenplaat van hoogwaardig Trespa bestaat de deur uit een voorgelakte binnenplaat, met daartussen een isolatiepakket. Indien gewenst kunnen de deuren van een of meerder glasvlakken worden voorzien.

Maar ook degene die een traditioneel houten voordeur wenst, kan kiezen uit diverse houten opdekdeuren.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
apr 13, 2018
14:14:57
Kent u Multiwindow al? Het eerste raam waarbij binnen- en buitenzonwering en ventilatie in het kozijn geïntegreerd…