Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
GevelBeheer Nederland

Service, onderhoud & advies

GevelBeheer Nederland

GevelBeheer-Nederland is een landelijk opererende onderneming op het gebied van service, advies en onderhoud aan gevels en geveldelen. De 90 specialisten van GevelBeheer-Nederland beschikken over jarenlange ervaring. Met haar hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Emmeloord, Dordrecht, Heerlen, Wormer en Augustinusga  wordt er snel en adequaat gereageerd in heel Nederland.

GevelBeheer-Nederland werkt niet alleen voor de professionele utiliteits- en woningbouw, ook  particulieren kunnen uitstekend bij GevelBeheer-Nederland terecht. Van het vervangen van een kapotte ruit en het installeren van nieuw hang- en sluitwerk tot de totale renovatie van uw gevel.

GevelAdvies

Naast service, reparatie en onderhoud kan GevelAdvies u, ongeacht het materiaal en probleem, van gedegen advies voorzien. GevelAdvies is gespecialiseerd in alle soorten gevels en haar diensten zijn onder te verdelen in vijf kernpunten:

  1. Nulmeting; inventarisatie.
  2. Duurzaamheidsadvies.
  3. Domotica.
  4. Onderhoudsadvies.
  5. Kwaliteitsadvies.
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…