Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Over Eland-Brandt

Eland-Brandt is in 1878 gestart als ijzersmederij en was destijds één van de eerste Nederlandse bedrijven die begon met de ontwikkeling van schuifsystemen voor ramen en deuren. Een rijke historie waarin opgebouwde kennis en expertise werd gecombineerd met een constante drang tot innovatie. Daardoor is Eland-Brandt nu, ruim honderd jaar later, nog steeds koploper in de ontwikkeling van schuifsystemen. Eland-Brandt is in 2003 aangesloten bij de Rollecate Groep en wordt tegenwoordig als merknaam gevoerd voor de aluminium schuiframen en -deuren.

Tegenwoordig worden de schuifsystemen van Eland-Brandt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium waardoor het mogelijk is om een veilig en robuust profiel te ontwikkelen dat tegelijkertijd elegant oogt. De slanke belijning zorgt voor een groter glasoppervlak zodat binnenshuis optimaal gebruik gemaakt wordt van natuurlijk buitenlicht.

De schuifsystemen van Eland-Brandt zijn veilig, eenvoudig te bedienen en door het gebruik van lichtgewicht aluminium makkelijk open en dicht te schuiven. Bovendien wordt het glas in de fabriek gemonteerd zodat de systemen steigerloos kunnen worden gemonteerd en gegarandeerd wind- en waterdicht zijn.

Een Eland-Brandt schuifpui is onderhoudsarm, duurzaam, veilig, betrouwbaar, custommade te leveren en gaat lang mee. Beleef de vrijheid van Eland-Brandt schuifpuien!

Aluminium schuifpui - Carre te Barendrecht
Aluminium schuifpui - Carre te Barendrecht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
mei 21, 2019
10:44:29
Super leuke en uitdagende HR stageplek beschikbaar! Benieuwd wat deze stage inhoudt, klik daarvoor op de link:…