Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Bijzonder materiaal geschikt voor klassieke en moderne gevelbouw

Staal

Onze stalen raam-, deur- en gevelsystemen worden veelvuldig in projecten toegepast vanwege de hoge toegevoegde waarde op esthetisch vlak en veiligheid.
Echter, er zijn nog meer voordelen om stalen kozijnen toe te passen in uw nieuwbouw of renovatieproject.

Specifieke kenmerken / voordelen van stalen kozijnen zijn:

Kenniscluster, Arnhem
Kenniscluster, Arnhem

Voordelen

Staal is duurzaam
Staal gaat zeer lang mee en is een enorme duurzame oplossing omdat het 100% gerecycled kan worden.

Staal behoeft weinig onderhoud
Het is onderhoudsvriendelijk en door de hoogwaardige conservering die Rollecate in het productieproces aanbrengt behoeft het geen speciale zorg.

Stalen kozijnen hebben hoge brandwerendheid en een goede isolatiewaarde
De smelttemperatuur van staal ligt aanzienlijk hoger dan bij andere materialen. Wij bieden gecertificeerde brandveilige constructies tot zelfs 3 uur in deuren! Ook kunnen stalen buiten kozijnen tegenwoordig prima worden voorzien van isolatie, om stalen kozijnen te isoleren worden bijvoorbeeld luchtkamers, een koudebrugonderbreking of een laag met isolerend materiaal aangebracht.

Staal is solide en vormvast
Hierdoor geeft het de mogelijkheid om grote glaspartijen te maken met smalle profielen, hierdoor creëer je veel lichtinval. Ook zijn we ervaren in zeer grote zelfoverspannende gevels. De gelaste constructies vertonen geen zichtbare verstekken. Dit zorgt voor een geheel en mooi egaal oppervlak. Hierdoor zijn stalen ramen en deuren ook steviger en beter bestand tegen vandalisme en bij gebruiksintensieve omgevingen. 

Staal heeft een unieke en eigentijdse uitstraling
Staal straalt kracht uit, is heel strak en kan zowel modern als klassiek prima toegepast worden.
Uiteraard wordt staal ook veelvuldig toegepast bij renovatieprojecten. Denk hierbij aan ons industrieel erfgoed waarbij het aanzicht van vroeger wordt gecombineerd met de hoogste isolatie- comfort en kwaliteitseisen van nu.

Staal verrast

U kunt al deze voordelen maximaal benutten in uw ontwerp. Voor alle eigentijdse bouwoplossingen met stalen ramen, deuren en vliesgevels en voor alle mogelijke toepassingen willen wij uw graag van deskundig advies voorzien.

Onze stalen ramen worden geproduceerd in onze fabriek (Rollecate Kft) in Tengelic, Hongarije. Wij beschikken hier over de meest moderne oppervlaktebehandelingsinstallaties welke ruimschoots voldoen aan de Europese kwaliteits- en milieueisen.

Dat onze stalen gevelelementen ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen is gewaarborgd doordat wij zijn aangesloten bij de VMRG en in het bezit zijn van het VMRG-Keurmerk Staal.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van staal  -  Rollecate als het om gevels gaat!

Erasmuspaviljoen, Rotterdam
Erasmuspaviljoen, Rotterdam

Flyer - staal

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…