Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

Kwaliteit

Het leveren van een technisch perfect kwaliteitsproduct dat aan alle geldende keurmerken en certificaten voldoet is voor de klant niet meer dan vanzelfsprekend. Om die hoge kwaliteit te kunnen bieden doorlopen al onze divisies continu een proces van innovatie, investering en kwaliteitscontrole.

Buffersysteem in onze productielocatie te Leeuwarden
Buffersysteem in onze productielocatie te Leeuwarden

Keurmerken & certificeringen

Onze producten voldoen aan de keurmerken en normen van brancheorganisatie VMRG en Rollecate neemt actief deel in de technische commissies. Onze gehele organisatie is ISO 9001 gecertificeerd en uiteraard voldoen onze montageploegen aan de VCA certificering.  

Research & Development

Het doel van onze Research & Development afdeling is het bieden van een maatwerkoplossing voor elk project of elk afzonderlijke gevel.  Voor elke vraag bedenken wij een passend antwoord zodat de gevel voldoet aan de wensen en eisen van de gebruiker, architect en opdrachtgever.

Met onze ultramoderne testfaciliteiten zijn wij in staat om eigen ontwikkelingen te testen op waterdichtheid, luchtdichtheid, sterkte en doorbuiging. Tevens kunnen we met onze mobiele test unit een diversiteit aan proeven en testen op locatie uitvoeren.
 

Mobiele testunit
Mobiele testunit

Kwaliteit van de medewerkers

Om de kwaliteit van de medewerkers te waarborgen hebben wij oog voor de individuele ontwikkeling van de medewerkers binnen Rollecate. Hierdoor wordt deskundigheid en klantvriendelijkheid vergroot ten opzichte van onze klanten.

 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…