Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Meentwal

Meentwal

Nieuwegein

informatie

Voor het prachtige appartementencomplex Van Nieuwenhuizen N.V. aan de Meentwal in Nieuwegein heeft Kumij K-Vision Trend kunststof kozijnen geleverd. De kozijnen en draaidelen zijn aan de buitenzijde voorzien van verschillende Renolitfolies. Deze folies worden geleverd in CN437, RAL7030 en RAL1015. Naast kozijnen levert Kumij ook Grandoor-deuren. Dit zijn vleugeloverdekkende voordeuren. In samenwerking met Plegt-Vos Bouwgroep is dit project gebouwd en opgeleverd.

Het complex met 96 appartementen, gelegen nabij de oude zeepfabriek, combineert de sfeer van oud industrieel erfgoed met een hypermoderne woonomgeving voorzien van duurzame oplossingen zoals het gebruik van stadsverwarming, groot aantal zonnepanelen op het dak en goed isolerende kunststof kozijnen en beglazing.

Het ontwerp van Hans Been Architecten, in opdracht van Lunee Vastgoed gemaakt, is geïnspireerd op het wereldberoemde ”Flarition Building” (het strijkijzergebouw) in New York.

Het gebouw heeft in totaal 16 typen woningen welke zijn onderverdeeld in vier hoofdtypes, variërend in grootte van Medium tot XX-Large. Deze bevatten een scala aan indelingen, ruimtelijke woonvormen, zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer, een berging, parkeerplaats op de begane grond op eigen terrein en prachtige vergezichten.

Dit karakteristieke en duurzame appartementencomplex is een verrijking voor Nieuwegein. Mooi om als Kumij hieraan bij te kunnen dragen.

Bijzonderheden

  • K-Vision Trend
  • Grandoor vleugeloverdekkende deuren

Uitvoerders

UitvoeringKumij
OpdrachtgeverLunee Vastgoed
ArchitectHans Been Architecten BNA
AannemerPlegt Vos Bouwgroep
TypeWoningbouw, Nieuwbouw

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…