Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Landje van Pelgrim

Landje van Pelgrim

Texel

informatie

Op Texel wordt de bouw van 59 appartementen, Landje van Pelgrim, gerealiseerd. Aannemer A. Tuin Den Helder bouwt in opdracht van Stichting Woontij. Deze locatie bevindt zich in Den Burg, Texel. Het complex, ontworpen door Fame Architecten, is bedoeld voor mensen met een zorgaanvraag en bestaat uit verschillende vormen appartementen. Er komen 32 tweekamerappartementen en 27 2,5 kamerappartementen. Beide varianten beschikken over een eigen woonkamer, keuken en badkamer. Daarnaast is er op de begane grond plaats voor 2 grote bergingen voor bijvoorbeeld scootmobiels of fietsen. Bij het ontwerp van de gebouwen is veel aandacht besteed aan wooncomfort en duurzaamheid. Het worden energiezuinige woningen, zonder gasaansluiting, in een groene, parkachtige omgeving.

Kumij en Rollecate werken samen met aannemer A. Tuin Den Helder om dit project te voorzien voor duurzame kozijnen en deuren. Kumij zal K-Vision Trend kozijnen leveren met Renolitfolie in kleur RAL 7023 en de draaidelen in RAL 7016. Naast de kunststof kozijnen worden er ook Grandoor vleugeloverdekkende voordeuren geleverd. Rollecate zal aluminium kozijnen (Kawneer RT 72 Reflex profiel) leveren voor de centrale ruimtes, entree, de gangen en trappenhuizen. Daarnaast worden er aluminium schuifpuien (Kawneer AA4110 profiel) met triple beglazing in de zithoeken en buurtkamers geplaatst.

Mooi om vanuit samenwerking dit project te realiseren.

Rollecate Groep, Als het om gevels gaat!

Bijzonderheden

  • Combi project Kumij & Rollecate
  • K-Vision Trend kozijnen
  • Grandoor vleugeloverdekkende voordeuren
  • Aluminium kozijnen Kawneer RT 72 Reflex
  • Aluminium schuifpuien Kawneer AA4110

Uitvoerders

UitvoeringKumij, Rollecate
OpdrachtgeverWooncorporatie Stichting Woontij
ArchitectFAME architecten
AannemerA. Tuin den Helder
TypeWoningbouw, kunststof en aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…