Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Go East

Go East

Groningen

informatie

​De grond van het voormalig Oosterpark Stadion, waar FC Groningen tot eind 2005 zijn wedstrijden speelde, is voor de meeste Groningers toch wel de meest “heilige grond” van de stad.

Waar in het verleden de gebroeders Koeman hun kunsten vertoonden, waar Gronings trots Arjen Robben zijn eerste stappen in de voetballerij zette en waar Mister FC Groningen Piet Fransen jarenlang heerste op het middenveld. Juist op deze unieke locatie zal Kumij Kozijnen haar steentje bijdragen aan het realiseren van het project: GO EAST.

Zo heet het sluitstuk van stadionlocatie ‘De Velden’ in de Oosterparkwijk in Groningen, grenzend aan het gelijknamige park. Van Wijnen Groep N.V. is de ontwikkelaar en gaat de woningen zelf bouwen. Het gaat om 34 huurappartementen voor Nijestee, 34 koopappartementen en 26 stadsvilla’s in de Amsterdamse School-architectuur. Alle woningen kijken uit over het Oosterpark.

Als onderdeel van het totaalproject "Oosterpark"voor Van Wijnen hebben we ook in opdracht gekregen 72 appartementen “De Zaag”. Wederom een mooie combi voor de Rollecate Groep, Kumij levert hiervoor de kunststof kozijnen en Rollecate de aluminium vliesgevel.

Bijzonderheden

  • Grootschalig woningbouw project 'Oosterpark'.
  • Locatie oud voetbalstadion.
  • Combi Rollecate Groep.

Uitvoerders

UitvoeringKumij
OpdrachtgeverGroningen Woont
AannemerVan Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
TypeNieuwbouw

Rollecate op Twitter

Volg ons
mei 24, 2019
10:25:24
Zaterdag 15 juni 2019 wordt de ‘Dag van de Bouw’ gehouden. Wij nodigen u uit om deze dag het spraakmakende nhow RAI…