Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Deltakwartier

Deltakwartier

Arnhem

informatie

Nieuw in opdracht Deltakwartier in Arnhem. Deltakwartier is een nieuwe wijk aan de rand van Presikhaaf. Binnen 10 minuten fietsen staan de toekomstig bewoners in het hartje van Arnhem. Ook het NS-station en verschillende trolleyhaltes liggen op loopafstand van de wijk.

Kumij gaat voor 53 appartementen K-Vision Trend kunststof kozijnen leveren. De kozijnen en de draaidelen zijn voorzien van Renolitfolie RAL7035 met nerfstructuur.

Het appartementencomplex, met 5 en 8 bouwlagen, wordt door Trebbe gerealiseerd in opdracht van Portaal. DP6 architectuurstudio tekende voor het ontwerp. De nieuwe woningen zullen gasloos zijn en vallen onder de sociale huur. Hiermee spelen de woningen in op de toekomst en zijn ze geschikt voor een grote groep potentiële bewoners. 

De bouw van dit project is inmiddels gestart. Kumij zal haar werkzaamheden beginnen in de nazomer van 2019. Na afronding van dit project beschikt het Deltakwartier over 53 nieuwe appartementen, welke de bewoners een duurzame leefwijze aanbiedt.

 

Bijzonderheden

  • K-Vision Trend kunststof kozijnen
  • RAL 7035
  • Gasloos

Uitvoerders

UitvoeringKumij
OpdrachtgeverPortaal
ArchitectDP6 architectuur studio
AannemerTrebbe Bouw
TypeWoningbouw, nieuwbouw

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…