Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

20 feb 2019

Rollecate wint buildingSMART Award

Rollecate heeft de buildingSMART Award ontvangen voor de samenwerking in BIM bij het project Pontsteiger!

Dit imposante gebouw in Amsterdam is de winnaar van de internationale buildingSMART Award 2018 binnen de categorie ‘Construction’. Dit is bekend gemaakt tijdens het ‘International Standards Summit’ in Tokyo.

De jury heeft de prijs toegekend aan Bouwcombinatie Pontsteiger VOF, bestaande uit Dura Vermeer, Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. en betrokken partners waaronder Rollecate. Zij zijn erin geslaagd om Pontsteiger volledig met open BIM-standaarden te ontwikkelen en te bouwen. Bij Pontsteiger is vanaf de start gekozen voor het open BIM gedachtegoed, met als rode draad dat het samenwerken op een gestructureerde en eenduidige wijze kan leiden tot het verhogen van de integraliteit van de verschillende onderdelen, versnellen van afstemming, faciliteren in prefabricatie en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid tijdens het bouwen.

Rollecate, als het om gevels gaat!

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…