Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

29 mei 2018

Nieuw in opdracht: Villa Cascade

Nieuw in opdracht: 28 appartementen Villa Cascade, Almere

Nieuw in opdracht: 28 appartementen Villa Cascade, Almere

In de nieuwe wijk Almere Poort wordt Villa Cascade gebouwd, een speels appartementengebouw aan het Cascadepark. Het verrijst op een verhoging in het groene stadspark. Tegelijkertijd grenst het aan het IJmeer. De architectuur van Villa Cascade, ontworpen door Cross Architecture, doet mediterraan aan, met trapsgewijs oplopende terrassen en rode gevelstenen. Een oprijlaan, een semi-openbare tuin met fruitbomen en een gezellige patio dragen bij aan die beleving.

Villa Cascade telt 28 luxe nieuwbouw appartementen en penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 75 tot 130 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte – dakterras, balkon of tuinterras – met uitzicht op het naastgelegen Cascadepark.

In samenwerking met Van Wijnen Lelystad mag Kumij K-Vision Cube kozijnen, hefschuifpuien en vleugeloverdekkende voordeuren (Grandoor) leveren en monteren.

Rollecate levert brandwerende aluminium kozijnen ten bate van lift en entree.

Wederom een mooi combiwerk van Kumij en Rollecate.

Als het om gevels gaat!

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…