Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

14 feb 2019

Nieuw in opdracht: The British School of Amsterdam

Voormalige gevangenis krijgt mooie herbestemming. The British School of Amsterdam gaat zich vestigen in de voormalige gevangenis aan de Havenstraat te Amsterdam.

Sinds 2010 is de gevangenis niet meer actief en werd er gezocht naar een nieuwe eigenaar. The British School of Amsterdam zit momenteel op 3 locaties in Amsterdam. Met dit 14000 m2 grote gebouw worden al deze locaties samengevoegd. Deze ruimte is bedoeld voor ca. 1200 leerlingen.

Rollecate gaat naast de aluminium buitenpuien en vliesgevels ook de stalen Jansen Janisol Arte buitenpuien, de stalen Jansen Art15 binnenpuien, en de Jans Viss stalen vliesgevels binnen verzorgen. De start van de montage staat gepland voor deze zomer. Rollecate verwacht eind dit jaar het project op te leveren.

Aannemer Heddes zal de bouw starten in maart 2019. De opening van de school zal plaatsvinden in september 2020 voor de start van het nieuwe collegejaar.

Opdrachtgever: The British School of Amsterdam
Architect: Atelier Pro i.s.m. Van Hoogevest Architecten en Buro Sant en Co
Aannemer: Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. te Hoorn

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…