Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Nieuw in opdracht: De Rondine te Amersfoort

12 mrt 2018

Nieuw in opdracht: De Rondine te Amersfoort

In de nieuwe wijk ‘Het Hogekwartier’ te Amersfoort worden ongeveer 820 woningen gebouwd. Een onderdeel van deze wijk is De Rondine, een stoere woontoren met 70 koopappartementen. Comfortabele appartementen met ieder zijn eigen karakteristieke kenmerken en indeling.

Het Hogekwartier is een nieuwe dynamische buurt in Amersfoort met veel voorzieningen. Zo vindt men hier het nieuwe zwem- en sportcomplex Amerena, sportvelden, winkels en een stadspark wat veel rust en ruimte biedt voor ontspanning. Binnen deze wijk hebben bewoners de ruimte om te genieten van alles wat het Hogekwartier te bieden heeft: zowel de rust en ruimte in het stadspark als de gelegenheid om op korte fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort te wonen.

Lithos Bouw en Ontwikkeling gaat woontoren De Rondine bouwen en Rollecate zal hiervoor de aluminium kozijnen leveren. Door jarenlange ervaring en kennis heeft Rollecate voor dit project de juiste oplossingen kunnen toepassen. Zo kiest Rollecate ervoor om de toekomstige bewoners optimale zekerheid te bieden door kozijnen te leveren met een wind- en waterdichtheid van 600PA in plaats van 350PA, wat de kwaliteitseisen van de VMRG zijn.

Architect: N3O te Nootdorp

Aannemer: Lithos Bouw V.O.F.

 

Rollecate, Als het om gevels gaat!

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
apr 18, 2019
11:35:48
In verband met de paasdagen zijn wij gesloten van 19 april t/m 22 april 2019. Voor acute servicemeldingen zijn wij…