Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

24 apr 2019

Kumij steunt goede doelen

Kumij Kozijnen, onderdeel uitmakend van de Rollecate Groep, produceert al meer dan veertig jaar kunststof gevelelementen en zijn marktleider als het gaat om het gebruik van dit mooie, duurzame en onderhoudsarme materiaal. Maar naast producent van kunststof kozijnen is Kumij ook een maatschappelijk bewuste onderneming. Het personeel spaart maandelijks een klein bedrag van hun salaris voor goede doelen en de directie verdubbeld aan het eind van het jaar dit bedrag. De personeelsleden mogen zelf goede doelen aandragen, het liefst kleinere (lokale) organisaties.

Dit jaar werd gekozen voor steun aan een Kinderboerderij in Roden. Directeur Roelof Docter en accountmanager Pieter van der Zee reikten de cheque met een waarde van € 1.750,- uit aan Herman Holland en Jan Tiesinga (secretaris) van de kinderboerderij Roden op de locatie van de Kinderboerderij.

Als tweede goede doel is gekozen voor het ondersteunen van een initiatief van een van de Framedealers van Kumij – Kozijn Service Nederland. Zij houden een inzamelingsactie voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).  Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en kan beter! KiKa heeft een doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit te bereiken is er nog veel kostbaar onderzoek nodig en daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Ook aan dit doel heeft Kumij € 1.750,- geschonken.

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…