Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Blok 10 Zeeburgereiland

Blok 10 Zeeburgereiland

Amsterdam

informatie

Rollecate innoveert met Multiwindow (voorheen MFR) bij het project Zeeburgereiland blok 10 in Amsterdam. Het project bestaat uit 3 woongebouwen met in totaal 158 appartementen.

Aannemer HSB en Architct Arons en Gelauff, beide erg enthousiast over Multiwindow, kozen vanwege de voordelen ten opzichte van andere beschikbare producten voor Multiwindow: de integratie van kozijn, zonwering en ventilatie in 1, in combinatie met het compacte en elegante uiterlijk. Bijkomende pluspunten zijn de goede bereikbaarheid en service mogelijkheden na montage. Deze kenmerken waren de belangrijkste afwegingen om voor Multiwindow te kiezen.

De appartementen zitten nog in de ring van Amsterdam, echter voelt het wonen als op een eiland met ruimte, rust, groen en water.  Dankzij de centrale ligging is al het nodige binnen handbereik.

Het project is nog volop in uitvoering, maar we kunnen u al wel een aantal mooie beelden laten zien.

Wij zijn trots dat we in samenwerking met onze medewerkers, door deze innovatie, onze onderscheidende positie op de gevelmarkt weten te versterken.

Bijzonderheden

  • Eerste project met Multiwindow (MFR - multifunctionele raam)
  • Eland Brandt schuifpuien

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverSynchroon - TBI
ArchitectArons en Gelauff architecten
AannemerHSB Bouw
TypeWoningbouw aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…