Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Wis-, Natuurkunde en Medische Faculteit

Wis-, Natuurkunde en Medische Faculteit

Amsterdam

informatie

Voor de gebouwen Wis- en Natuurkunde en de Medische Faculteit van de Vrije Universiteit in Amsterdam gaan alle stalen puien vervangen worden door nieuwe stalen brandwerende puien. Ook zal volgens de huidige wet- en regelgeving het spiegeldraadglas vervangen worden door 30 cq 60 minuten brandwerend glas. Omdat er op een zo duurzaam mogelijke manier wordt verbouwd, kunnen de puien – als het gebouw wordt gesloopt- eenvoudig gedemonteerd en hergebruikt worden. De totale realisatie van dit project, omvat het leveren en monteren van 1700 m2 stalen kozijnen/puien

De VU benut de kans om de gebouwen te gaan renoveren zodat ze functioneel zijn tot 2028, en, nog belangrijker, dat medewerkers ook in een prettige en veilige omgeving kunnen blijven werken.

In goede samenwerking met ABM – Belbouw zijn de werkzaamheden daar nu in volle gang en zal de oplevering in het voorjaar van 2016 plaatsvinden.

Bijzonderheden

  • Brandwerende puien
  • Brandwerend glas

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverVrije Universiteit Amsterdam
AannemerABM - Belbouw Amerstfoort
TypeUtiliteitsbouw

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…