Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Winkelcentrum De Clomp

Winkelcentrum De Clomp

Zeist

informatie

Rialto Zeist bv laat de lang gewenste herontwikkeling van het Winkelcentrum de Clomp in Zeist uitvoeren door Wijnen Bouw. Deze herontwikkeling zal beginnen in mei 2019. In 2021 zal Winkelcentrum de Clomp compleet vernieuwd zijn. Met deze herontwikkeling krijgt dit deel van de wijk Zeist-West een vernieuwingsimpuls en wordt er een mooi, veilig en nieuw wijk- en winkelcentrum gebouwd. Deze verbouwing is een combiwerk voor de Rollecate Groep.

In dit project zal Rollecate de aluminium geïsoleerde kozijnen en vliesgevels leveren, terwijl Kumij de kunststof kozijnen aanlevert. Kumij zal K-Vision Trend kozijnen en een aantal brandwerende kozijnen toepassen. De kozijnen en draaidelen worden aan de buitenzijde voorzien van diverse renolitfolies en krijgen HR++ beglazing. Met deze kozijnen en vliesgevels wordt het winkelcentrum voorzien van een duurzaam product.

Bijzonderheden

  • K-Vision Trend
  • HR++ beglazing
  • Brandwerende kozijnen
  • Aluminium kozijnen en vliesgevels

Uitvoerders

UitvoeringKumij, Rollecate
OpdrachtgeverRialto Zeist
ArchitectGrosfeld Bekkers van der Velde Architecten
AannemerWijnen Bouw
TypeUtiliteitsbouw, kunststof en aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…