Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Plesmanstraat

Plesmanstraat

Soesterberg

informatie

Deze renovatie is bijzonder. De aanpak is nieuwen heeft de naam Stroomversnelling. Die naam is gekozen omdat een aantal grote woningcorporaties en bouwbedrijven samen snel veel huizen energieneutraal wil maken. Voor 2020 maar liefst 110.000 woningen.

Om dat te bereiken worden de nieuwste methodes ingezet. Huizen krijgen een soort ‘warme jas’. Tegen de bestaande gevel komen isolerende gevelelementen. Over het bestaande dak wordt een geïsoleerd dak met zonnepanelen aangebracht. De woningen krijgen nieuwe, zuinige installaties en worden losgekoppeld van het gasnet. Alles gaat voortaan elektrisch. Bewoners krijgen een nieuwe keuken met keramische kookplaat, de badkamer en het toilet worden gemoderniseerd.

In opdracht van Portaal en samenwerking met BAM Woningbouw heeft Kumij voor dit project de kunststof kozijnen en deuren geleverd voor de gevelelementen die voor de oude gevel zijn gebouwd.

Bijzonderheden

  • Project ´Stroomversnelling´
  • Energie zuinig

Uitvoerders

UitvoeringKumij B.V.
OpdrachtgeverPortaal Vastgoed Ontwikkeling
ArchitectWenink Holtkamp Architecten
AannemerBAM Woningbouw W&R Renovatie

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…