Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Plaza West

Plaza West

Haarlem

informatie

Op de plek van het voormalig EKP terrein in Haarlem, komt een compleet nieuwe woonwijk. Het terrein kent een rijke geschiedenis. Het heeft in het verleden dienst gedaan als Kolenhaven, rangeerterrein, kantoor van de gemeente Haarlem, GGD kantoor en ExpeditieKnoopPunt van PTT Post. Na al deze bedrijvigheid is er ruimte voor een nieuw plan

Plaza West wordt een modern gebied met nieuwe winkels en woningen. Het project omvat de nieuwbouw van 542 appartementen verdeeld over 6 blokken van 5 bouwlagen. Onder alle blokken + een deel buiten de blokken is een ondergrondse parkeergarage met parkeerdek en dektuinen voorzien.

Rollecate heeft opdracht voor het leveren en monteren van de aluminium kozijnen voor de blokken 1, 5 en 6.

De realisatie is in handen van bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. uit Warmenhuizen. Syntrus Achmea is de belegger en afnemer van het project. Het architectenbureau dat bij het project betrokken is, is EVE Architecten uit Nijverdal. 

Beeldmateriaal: EVE Architecten en Plaza West Haarlem B.V. (ontwikkelaar)

Bijzonderheden

  • Aluminium kozijnen Kawneer

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverPlaza West Haarlem B.V.
ArchitectEVE
AannemerBouwbedrijf M.J. de Nijs

Rollecate op Twitter

Volg ons
mei 24, 2019
10:25:24
Zaterdag 15 juni 2019 wordt de ‘Dag van de Bouw’ gehouden. Wij nodigen u uit om deze dag het spraakmakende nhow RAI…