Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Campus Middelsee St. Anna- parochie

Campus Middelsee St. Anna- parochie

informatie

Naast een uitbreiding is het bestaande gebouw Foorakker verbouwd tot een moderne en inspirerende onderwijscampus voor leerlingen in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en onderbouw atheneum) biedt. Het project, Onderwijscampus Middelsee te Sint Annaparochie, omvat een onderwijsgebouw voor 600 leerlingen van het VMBO en MBO.

Het gebouw heeft een vloeroppervlakte van circa 5.500 m2. Het is een zeer duurzaam ontwerp, met een EPG verbetering van 50%. Om te voorzien in de lichtbehoefte kozen BAM en Grontmij voor de daglichtsystemen met (kristal)glas. Deze bieden niet alleen daglicht op moeilijk te bereiken plekken, maar hebben ook een isolerende functie.

Een mooie combi opdracht voor de Rollecate Groep. Kumij heeft deze duurzame nieuwe onderwijscampus voorzien van kunststof ramen, deuren en kozijnen, aangevuld met de benodigde zetwerken ten behoeve van de bloemkozijnen en Rollecate heeft hiervoor aluminium vliesgevelpuien, inclusief de lamellen zonweringen, ter plaatse van de entrees geleverd.

Bijzonderheden

  • Combi project Kumij / Rollecate
  • K-Vision raamsysteem, type Trend
  • Vliesgevelsysteem Schüco type FW50+
  • Dit is een groen project.Dit is een groen project

Uitvoerders

UitvoeringKumij | Rollecate
OpdrachtgeverStichting Campus Middelsee
ArchitectINBO Architecten, Heerenveen
AannemerBAM Bouw en Techniek Regio Noord
TypeUtiliteitsbouw kunststof

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…