Amsterdam

The Cloud

The Cloud
Uitvoering
Rollecate
Opdrachtgever
MPC Capital / Impact Vastgoed
Architect
OPL Architecten
Aannemer
Züblin Nederland B.V.
Type
Renovatie

Rollecate heeft een mooi staal project gerealiseerd. The Cloud, een renovatie project aan de Treublaan 7 in Amsterdam. Het gebouw met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter is volledig gerenoveerd tot een modern kantoorgebouw. Het voormalige backofficekantoor van ING en Westland Utrecht Hypotheekbank, heeft een compleet nieuwe uitstraling en energielabel A gekregen. 

Het gebouw is getransformeerd tot een transparant, duurzaam, innovatief en toekomstgericht kantoorgebouw. Opvallend hierbij is het centrale parkatrium welke het bruisende hart van de kantoorgemeenschap is geworden.

Rollecate heeft de stalen kozijnen en vliesgevels voor dit project geleverd.  Hierbij hebben wij ook het indrukwekkende atrium voorzien van stalen vliesgevel puien, alsook het trappenhuis. Het project is begin 2018 opgeleverd.

Bijzonderheden

  • Stalen kozijnen en vliesgevels
  • BREEAM-certificering Very Good
  • Energielabel A