Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Het Conradhuis

Het Conradhuis

Amsterdam

informatie

Het Conradhuis is de nieuwe huisvesting van het Domein Techniek van de Hogeschool van Amsterdam. Het bestaat uit twee bouwvolumes, een toren van 14 lagen aan de Wibautstraat en een laag bouwblok aan de Mauritskade. Het nieuwe gebouw krijgt een bruto vloeroppervlak van 20.000 m2 en zal ondermeer onderdak bieden aan zo’n 6000 studenten van de techniekopleidingen van de HvA.

In december 2014 was het Conradhuis al in het nieuws, omdat het is gehonoreerd met een 4-sterren Nieuwbouw Ontwerpcertificaat van BREEAM-NL. Nooit eerder kreeg een onderwijsgebouw in Nederland een viersterren-certificaat voor duurzaamheid. De hoge score is behaald doordat er sinds de ontwerpfase sterk is ingezet op duurzaamheid en is gestreefd op een zo hoog mogelijk niveau te voldoen aan de richtlijn Frisse Scholen.

Rollecate heeft in opdracht het leveren en monteren van de aluminium (buiten)kozijnen. De oplevering staat gepland voor september 2017.

Bijzonderheden

  • Viersterren ontwerpcertificaat BREAAM-NL
  • Oplevering: september 2017
  • Levering en montage van aluminium (buiten) kozijnen
  • Dit is een groen project.Dit is een groen project

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverHogeschool van Amsterdam
ArchitectTeam RSG (Powerhouse Company, de Architekten Cie. en Marc Koehler ) - Amsterdam
AannemerM.J. De Nijs - Warmenhuizen
TypeUtiliteitsbouw aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…