Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Hendrick Street Hotel

Hendrick Street Hotel

Dublin

informatie

In het centrum van Dublin, aan Hendrick Street, wordt een nieuw hotel met bijna 150 hotelkamers gerealiseerd. De begane grond van het hotel krijgt een bar, diner ruimtes, hotelkamers en kantoren. Er komt ook een mooie binnenplaats voor de hotelgasten. De stijl van het hotel zal tussen een standaard (Fáilte Ireland-classified) hotel en een modern boetiek hotel liggen, gericht op de jongere bezoekers.

De ontwikkeling van dit nieuwe hotel moet bijdragen aan de revitalisering van het gebied. Het beeld van de historische straatgevels in Hendrick Street wil men herstellen en meer levendigheid in de wijk creëren.

Rollecate zal voor dit hotel aluminium kozijnen RT72 Reflex 1.6 leveren, waarbij de kozijnen aan de buitenzijde voorzien zijn van een nieuw ontwikkeld aluminium kader profiel.

Daarnaast zal ook de aluminium vliesgevel FWS50 gemonteerd worden.

Door in het ontwerpstadium een goede advisering over detaillering en budgetten aan de architect Hussey en kostendeskundig bureau KSN te geven, heeft Rollecate dit werk in opdracht mogen krijgen.

Bijzonderheden

  • Aluminium kozijnen RT72 Reflex 1.6
  • Aluminium vliesgevel FWS50

Uitvoerders

UitvoeringRollecate Export
OpdrachtgeverDublin Loft Company
ArchitectHussey Architects Dublin
AannemerJohn Sisk & Son Dublin
TypeUtiliteitsbouw, Aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…