Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Gertrudisoord

Gertrudisoord

Prinsenbeek

informatie

In Uitvoering: 24 woningen Gertrudisoord, Prinsenbeek.

Aan het Gertrudisoord in Prinsenbeek bij Breda is een plan ontwikkeld voor de realisatie van 24 rijwoningen. De woningen hebben een architectuur die past binnen de uitstraling van de wijk. Het vraaggerichte woonconcept “DIT is wonen”, ontwikkeld door Giesbers Wijchen, is de basis voor het ontwerp van de woningen. De woning wordt naar inzicht van de opdrachtgever of gebruiker ingedeeld. Bij de woningen van Gertrudisoord houdt dit in dat Woningcorporatie WonenBreburg mee heeft kunnen denken om het ontwerp te optimaliseren voor hun toekomstige huurders. Hierbij hebben met name indeling, kwaliteit en uitstraling centraal gestaan.

In samenwerking met Giesbers levert en monteert Kumij voor dit project K-vision Trend kunststof kozijnen met gelaste 45 graden hoek en Panho voordeuren.

Kumij is trots dat samen met Giesbers een positieve bijdrage geleverd kan worden aan het woon- en leefklimaat in deze wijk, midden in de dorpskern van Prinsenbeek. 

Bijzonderheden

  • K-vision Trend kunststof kozijnen
  • 45 graden gelaste hoek
  • PanHo voordeuren

Uitvoerders

UitvoeringKumij
OpdrachtgeverGiesbers
AannemerGiesbers Wijchen
TypeWoningbouw, Nieuwbouw

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…