Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
For Top

For Top

Zwartsluis

informatie

Het nieuwe bedrijfspand van onderdelenleverancier ForTop in Zwartsluis doet dienst als kantoor- en magazijnruimte. Het gebouw heeft vele karakteristieke kenmerken en is gedetailleerd vormgegeven. Hierdoor oogt het niet als een doorsnee nieuw bedrijfspand. Door de authentieke elementen heeft het gebouw een tijdloos karakter.

Het ontwerp is geinspireerd op het eerste ontwerp dat Gerrit Rietveld voor een fabriek heeft gemaakt, namelijk Weverij de Ploeg. De gebogen sheddaken van de Weverij komen terug in het ontwerp van ForTop. De ramen in het dak zorgen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. Dit is niet alleen voor de werknemers erg prettig, maar het zorgt er ook voor dat de verlichting zo min mogelijk hoeft te branden. Dit is een van de duurzame maatregelen die in het ontwerp zijn verwerkt.

Er zijn voornamelijk duurzame en robuuste materialen in het ontwerp toegepast. De muren zijn opgetrokken uit donkere bakstenen en de betonconstructie is zoveel mogelijk in het zicht gelaten. Dit geeft het nieuwe onderkomen van ForTop een fabrieksachtige uitstraling. Het gebouw beslaat een totale oppervlakte van 640 m2, waarvan 400 m2 als kantoorruimte wordt ingericht. De rest van de ruimte is bedoeld voor opslag.

Bijzonderheden

  • Aluminium kozijnen en deuren
  • Diverse bewegingsspecificaties mogelijk
  • Verborgen waterafvoer
  • Binnen en buiten verschillende kleurmogelijkheden

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverForTop automation & energycontol BV
ArchitectArnoud Olie van Bureau B+O Architecten B.V.
AannemerBouwbedrijf Bovenhuis
TypeUtiliteitsbouw aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…