Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Esdoornstraat

Esdoornstraat

Zwolle

informatie

Nieuwbouw van 35 appartementen aan de Esdoornstraat in Zwolle.

De appartementen zijn ontwikkeld volgens het principe van scheiden van wonen en zorg. De appartementen zijn uitermate geschikt voor ouderen die graag langer zelfstandig willen wonen, met zorgvoorzieningen dicht in de buurt. Het nieuw te bouwen complex ligt namelijk naast het Woonzorgcentrum de Esdoorn. De appartementen worden zeer duurzaam opgeleverd volgens de ‘BENG- norm’ (Bijna Energie Neutraal Gebouw) van de overheid.

De kunststof kozijnen van Kumij leveren hieraan een positieve bijdrage. De vernieuwde 76mm K-vision Cube kozijnen (verdiept, rechte dagkant) zijn onder andere voorzien van triple beglazing met warm-edge afstandhouders in de spouw en de kozijnen worden voorzien van een extra windstopper. Dit is een extra middendichting ter plaatse van de draaidelen, zodat een drievoudige dichting ontstaat. De lucht-, geluids- en waterdichtheid van onze kunststof kozijnen is standaard al bijzonder goed, maar wordt met toevoeging van de windstopper extra verbeterd.

Bijzonderheden

  • K-vision Cube kunststof kozijnen 76mm
  • Triple beglazing met warm-edge afstandhouders
  • Windstopper - extra middendichting

Uitvoerders

UitvoeringKumij
OpdrachtgeverStichting Wetland Wonen Groep
ArchitectPlug-In Novatie B.V. Apeldoorn
AannemerMateboer Bouw B.V.
TypeWoningbouw, kunststof

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…