Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Diana & Vesta

Diana & Vesta

Amsterdam

informatie

KCAP Architects & Planners ontwierp in opdracht van Eurocommerce het kantorencomplex Diana & Vesta. Gelegen op één van de meest gewilde kantoorlocaties van Amsterdam, het plaza arena, vormt ze een van de meest prestigieuze gebouwen in haar regio. Het bijzondere aan dit project is dat het gebouw door haar vorm oogt als twee kantoorgebouwen. De twee gebouwen worden op de 6de verdieping verbonden door een ‘kantoorbrug’ welke over de openbare weg heen loopt. Het complex heeft een totaal vloeroppervlak van 24061m², verdeeld over Diana (12.219m²) & Vesta (11.842m²).

In opdracht van Wessels Rijssen realiseerde Rollecate Technisch Glas de tochtsluizen, hardglazen balustrades, binnenwanden en de beglazing van het atrium, alsook de aanverwante staalconstructies en trappen.

De gevel, met een oppervlak van 17.000 m², is opgebouwd uit een elementensysteem die speciaal voor dit project is ontwikkeld door onze zusteronderneming Rollecate. Daarnaast vormen de innovatieve vinnen in combinatie met de speciale gezeefdrukte beglazing het beeldbepalende karakter van dit indrukwekkende kantorencomplex.

Bijzonderheden

  • Aluminium elementen gevelsysteem
  • Verdiepingshoge geprefabriceerde elementen
  • Aluminium siervinnen uitgevoerd in twee kleuren
  • Glazen vinnen
  • Glas in zeefdruk
  • Aangepaste profilering

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
OpdrachtgeverEurocommerce B.V.
ArchitectKCAP Architects & Planners
AannemerWessels Rijssen B.V.
TypeUtiliteitsbouw aluminium en glas

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…