Arnhem

Deltakwartier

Deltakwartier
Uitvoering
Kumij
Opdrachtgever
Portaal
Architect
DP6 architectuur studio
Aannemer
Trebbe Bouw
Type
Woningbouw, nieuwbouw

Nieuw in opdracht Deltakwartier in Arnhem. Deltakwartier is een nieuwe wijk aan de rand van Presikhaaf. Binnen 10 minuten fietsen staan de toekomstig bewoners in het hartje van Arnhem. Ook het NS-station en verschillende trolleyhaltes liggen op loopafstand van de wijk.

Kumij gaat voor 53 appartementen K-Vision Trend kunststof kozijnen leveren. De kozijnen en de draaidelen zijn voorzien van Renolitfolie RAL7035 met nerfstructuur.

Het appartementencomplex, met 5 en 8 bouwlagen, wordt door Trebbe gerealiseerd in opdracht van Portaal. DP6 architectuurstudio tekende voor het ontwerp. De nieuwe woningen zullen gasloos zijn en vallen onder de sociale huur. Hiermee spelen de woningen in op de toekomst en zijn ze geschikt voor een grote groep potentiële bewoners. 

De bouw van dit project is inmiddels gestart. Kumij zal haar werkzaamheden beginnen in de nazomer van 2019. Na afronding van dit project beschikt het Deltakwartier over 53 nieuwe appartementen, welke de bewoners een duurzame leefwijze aanbiedt.

Bijzonderheden

  • K-Vision Trend kunststof kozijnen
  • RAL 7035
  • Gasloos