Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
Circusterrein Hatert

Circusterrein Hatert

Nijmegen

informatie

Uit de steigers: Circusterrein Hatert, Nijmegen.

Na een prachtige zomervakantie zijn wij weer in de steigers geklommen en werken we aan veel mooie projecten. Maar dit project is al uit de steigers: 75 appartementen op het voormalige Circusterrein in de wijk Hatert in Nijmegen.

Dit terrein lag jaren te wachten op een passende invulling. Woningcorporatie Portaal had voor de crisis al plannen voor dit terrein, maar het project ging de koelkast in en toen het er na een aantal jaren uit kwam, paste het niet meer bij deze tijd. Portaal schreef daarom eind 2015 een Design & Build-aanbesteding uit. Begin 2016 heeft Giesbers deze aanbesteding gewonnen. Begin 2017 is de omgevingsvergunning voor de bouw van het appartementencomplex voor Portaal onherroepelijk geworden. Nu is het pand al uit de steigers.

De appartementen zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens en zijn 75 tot 80 vierkante meter groot. Het project is ontwikkeld volgens het concept 'DIT is wonen'.

In samenwerking met Giesbers Wijchen heeft Kumij K-vision Trend kunststof kozijnen met gelaste 45 graden hoek geleverd en gemonteerd. Daarnaast zijn er in samenwerking met Rollecate ook aluminium kozijnen Kawneer RT62 en aluminium vliesgevels Schüco FW50 geplaatst.

Mooie samenwerking tussen de partijen!

Bijzonderheden

  • K-vision Trend kunststof kozijnen
  • 45 graden gelaste hoek
  • Kawneer RT62 aluminium profiel
  • Schüco FW50 vliesgevel

Uitvoerders

UitvoeringKumij / Rollecate
OpdrachtgeverPortaal
AannemerGiesbers
TypeWoningbouw, Nieuwbouw, Kunststof/Aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…