Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
337 appartementen San Francisco, Valencia, Kaapstad en Sidney

337 appartementen San Francisco, Valencia, Kaapstad en Sidney

Almere

informatie

Ontwikkelaar-belegger Amvest heeft het startsein gegeven voor de bouw van vier woontorens in Kop Zuid van project DUIN in Almere. Koopmans Bouwgroep uit Enschede bouwt de vier woontorens genoemd naar de wereldsteden San Francisco, Valencia, Kaapstad en Sidney.

Het gaat in totaal om 337 woningen, waarvan 142 koop, 107 vrijesectorhuur en 88 sociale huur. De vrijesector huurappartementen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De sociale huurwoningen worden afgenomen door woningcorporatie De Alliantie. Tevens worden circa 7.000 m2 commerciële voorzieningen en een parkeergarage met circa 876 plaatsen gerealiseerd. Naar verwachting worden in de zomer van 2020 de eerste appartementen opgeleverd.

Een mooi combiwerk waarbij Kumij de kunststof kozijnen voor de appartementen in deze 4 torens gaat leveren en Rollecate opdracht heeft voor de levering van Eland Brandt schuifpuien en de aluminium kozijnen van de commerciële plint.

Bijzonderheden

  • K-Vision Trend
  • Eland Brandt schuifpuien

Uitvoerders

UitvoeringKumij / Rollecate
OpdrachtgeverAmvest
ArchitectKlunder Architecten
AannemerKoopmans Bouw
TypeWoningbouw, kunststof / aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
mei 21, 2019
10:44:29
Super leuke en uitdagende HR stageplek beschikbaar! Benieuwd wat deze stage inhoudt, klik daarvoor op de link:…