Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
30 won. Kreken van Nibbeland - fase III

30 won. Kreken van Nibbeland - fase III

Zuidland

informatie

Fase 3 is gestart in Kreken van Nibbeland. In deze laatste fase worden tien rijwoningen, achttien twee-onder-één-kapwoningen en twee vrijstaande huizen gerealiseerd. De rijwoningen zijn speels verdeeld over twee blokjes van drie en één blokje van vier.

Kreken van Nibbeland is een ontwikkeling van Volker Wessels van in totaal 160 woningen. Typerend voor het project in Zuidland is de grote variatie in woningen, mooie waterpartijen in de wijk en de ruimte voor groen en speelplekken.

Kumij heeft opdracht voor het leveren en monteren van de kunststof kozijnen. Wij leveren de kozijnen beglaasd en voorzien van houten stelkozijnen bij Heembeton in Lelystad. Vervolgens worden de kozijnen daar geassembleerd op de prefab betonnen spouwbladen en zo naar de bouw getransporteerd.

 

Bijzonderheden

  • Gemodelleerd middels BIM
  • Kunststof afwerking wordt vooraf aan de binnenzijde van het kozijn aangebracht (geen aftimmerwerk of schilderwerk op de bouw meer nodig)

Uitvoerders

UitvoeringKumij
OpdrachtgeverVolker Wessels Vastgoed
Architect4D Architecten
AannemerKroon & De Koning
TypeWoningbouw kunststof

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…