Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000
27 woningen Wilnis Wit

27 woningen Wilnis Wit

Wilnis

informatie

In het nieuwbouwplan ‘de Maricken’ te Wilnis worden in totaal 27 ruime twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd. Ontwerp van de woningen Wilnis wit is van de bekende ontwerper Jan des Bouvrie.

Deze ruime twee-onder-een-kapwoningen liggen op een prominente plek in ‘de Maricken’. De woningen staan centraal in de wijk aan een statige singel. De ligging van de woningen zorgt ervoor dat de visie van Jan des Bouvrie, om het binnen- en buitenleven harmonieus te combineren, goed tot haar recht komt. De achtertuinen van de Wilnis Wit woningen grenzen aan het water, waardoor die optisch verlengd worden.

De twee-onder-een-kapwoningen van Jan des Bouvrie zullen gebouwd worden in twee varianten: type Bianco en type Blanc. De afmetingen van de woningen verschillen, net als de gevelindeling en de pergola aan de voorzijde van de woning. Op deze manier biedt het ontwerp veel mogelijkheden om aan de specifieke wensen van de koper te voldoen.

Rollecate gaat hiervoor de aluminium kozijnen leveren en monteren. De woningen zullen in het voorjaar van 2017 worden opgeleverd.

Bijzonderheden

  • Ontwerp van Jan des Bouvrie
  • Aluminium kozijnen

Uitvoerders

UitvoeringRollecate
ArchitectJan des Bouvrie i.s.m. Koop & Partners Architecten
AannemerBouwmaatschappij Verwelius B.V.
TypeWoningbouw aluminium

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…