Aluminium

Aluminium

Aluminium is een ware inspiratiebron voor de architect! Schoon, licht, flexibel en ruim toepasbaar. Een materiaal met een uniek karakter.

Rollecate en aluminium

Grondige kennis van toepassings- en constructiemogelijkheden is de sleutel tot een doeltreffend gebruik van aluminium. Aluminium vraagt om een specialist die weet waar hij zich mee bezighoudt.

Van ramen en deuren via vliesgevels tot en met klimaatgevels. Wij streven ernaar om met onze eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling vanuit goede marktkennis steeds nieuwe aluminium maatconstructies te ontwikkelen en uit te voeren, zowel in de eigen aluminium profielsystemen als in andere, bestaande systemen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij in elke gewenste situatie de klant van gedegen advies kunnen voorzien. Het zoeken naar een optimale toepassing en realisatie van ideeën is en blijft het uitgangspunt.

Duurzaamheid van aluminium

Aluminium is een uitzonderlijk sterk maar tegelijkertijd zeer licht materiaal. Het weegt slechts een derde van staal en wordt niet voor niets vaak het materiaal van de toekomst genoemd. Aluminium is isolerend en zeer goed bestand tegen weersinvloeden: het materiaal barst, scheurt, roest of rot niet. In tegenstelling tot hout heeft aluminium zo goed als geen onderhoud nodig. Naast de relatief lange levensduur van het aluminium wat wij in onze producten gebruiken, is het ook ook volledig recyclebaar.